Paikallinen toiminta

Järjestämme jäsenistöllemme koulutuksia, keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuksia. Tilaisuuksissamme vierailee usein huippuasiantuntijoita ja maamme vaikuttajia. Teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa sekä mm. Turun Kauppakamarin kanssa.
Meillä on ainutlaatuinen yli 60-vuotinen historia, jonka aikana olemme olleet monessa mukana ja luoneet mainetta kansainvälisestikin tunnettuna alueellisena vaikuttajana.

Projektit

Toimintaamme kuuluu tärkeänä osana yhteiset projektit, jotka voivat olla mitä vain yksittäisestä tapahtumasta monivuotisiin yhteiskunnallisesti vaikuttaviin hankkeisiin. Projekteissa korostuu yhteistyö ja yhdessä tekeminen sekä paikallinen verkosto. Projektien tavoitteena on oppia uutta ja vaikuttaa positiivisesti jäsenistön kehittymiseen, yhteiskuntaan sekä kotikaupunkiin. Lue lisää projekteista.

Kuva: Turun kaupunki / Niko Sieppi

Monitasoinen JCI-toiminta

Olemme osa Suomen Nuorkauppakamareita ja kansainvälistä JCI verkostoa. Jäsenistömme osallistuu alueellisiin ja kansallisiin kokouksiin ympäri Suomea. Mahdollistamme Suomen Nuorkauppakamarien luomia hankkeita kuten Päivä Johtajana, Vuoden Nuori Johtaja sekä Tuottava Idea -kilpailut ym.

Kansainvälinen toiminta

Nuorkauppakamaritoimintaan kuuluu kansainvälinen taso, jonka myötä jäsenemme pääsevät osallistumaan Euroopan ja maailmantason kokouksiin vuosittain ympäri maailmaa. Lisäksi järjestämme omia matkoja, joissa tutustutaan eri maihin, niiden kulttuuriin ja yritysmaailmaan. Olemme osa eurooppalaista Ports&Bridges Multitwinning-verkostoa, jossa teemme yhteistyötä useiden Euroopan satamakaupunkien nuorkauppakamareiden kanssa. Verkostoon kuuluu Antwerpen, Hampuri, Riika, Istanbul, Rotterdam, Duisburg ja Pietari. Yhteistyön pääfokus on kulttuurin ja liike-elämän asiantuntemuksen jakamisessa.

Turun Kehittäjä

Lue lisää

Projektit

Lue lisää