Rajaton ruoka -seminaari perjantaina 3.11.2023

15.10.2023

Tervetuloa Turun Nuorkauppakamarin Rajaton ruoka -seminaariin, jossa käsittelemme ruokaa ja ruokatuotantoa globaalina ilmiönä!

Tule mukaan kansainväliselle ruokatutkimusmatkalle Turun Nuorkauppakamarin kuukausitapahtumaan perjantaina 3.11.2023 klo 17–20! Tänä vuonna kamarimme pääteemana on ollut ihmisten tuominen saman pöydän ääreen. Tässä seminaarissa kokoonnumme saman pöydän ääreen keskustelemaan muun muassa ruoan ja ruokatuotannon kokonaisvaltaista vaikutuksista yhteiskuntaamme ja sen tulevaisuuteen.

Tilaisuuden pääpuhujat

🔸Reetta Andolin, Chief Innovation Officer, Raisio
🔸Hanna Klinge, Deputy Chief Executive Officer, CMI — Martti Ahtisaari Peace Foundation
🔸Mikko Nikander, Head of Sales Operations, Lidl Suomi
🔸Juha Nousiainen, Senior Vice President, Head of Sustainability & Group Climate Program, Valio
🔸Jamie Saab, Global Head of Sustainability, Wolt

Tapahtumapaikkana toimii Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki (Lemminkäisenkatu 12b, 20520 Turku). Tilaisuus myös livestriimataan, joten olet tervetullut osallistumaan etänä. Linkin lähetämme osallistujille erikseen ennen tapahtumaa.

Tilaisuuden alussa on tarjolla ruokaisaa tarjoilua sekä kahvia/teetä. Keskustelua on mahdollista jatkaa tilaisuuden jälkeen yhdessä Bistro Ellissä vapaamuotoisten cocktailien äärellä.

Ilmoittaudu nyt!

Paneelikeskustelu ruoasta ja sen kansainvälisistä vaikutuksista

Seminaarissa perehdymme kestävän elintarviketeollisuuden monimutkaiseen verkkoon ja kansainvälisiin vaikutteisiin sekä ruokatuotannon ekologiseen ja humanitaariseen jalanjälkeen. Kun me Euroopassa kamppailemme inflaation kanssa, on tärkeää muistaa, että humanitaarisia kriisejä on kehittymässä monissa osissa maailmaa ja geopoliittiset jännitteet ovat vain lisääntymässä. On aika tunnistaa ruokaa koskevien valintojemme keskinäiset yhteydet ja niiden vaikutus maailmanlaajuisesti.

Seminaarissamme käydään kiehtova ”talk show”-tyylinen paneelikeskustelu, jossa kansainväliset asiantuntijat jakavat näkemyksiään ja näkökulmiaan näistä tärkeistä aiheista.

Älä missaa mahdollisuuttasi olla osa tätä ajatuksia herättävää ja herkullista tapahtumaa! Ilmoittaudu ja varaa paikkasi samaan pöytään, jossa globaalit näkökulmat kohtaavat paikalliset maut. Tule tiedon nälkäisenä ja lähde täydellä sydämellä!

Ilmoittaudu osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/Rajaton_ruoka_JCITurku