Pop-up Turku toi keskustan alueelle kymmeniä toimijoita

01.06.2016

Kevään 2016 Pop-up Turku -hanke on viimeistä viikkoa käynnissä. Liiketiloissa voi vierailla vielä sunnuntaihin asti. Kevään aikana hankkeessa on nähty yli 70 toimijaa eri aloilta.

Turun Nuorkauppakamarin hanke Pop-up Turku on ollut käynnissä Turun keskustan alueella huhtikuusta lähtien ja maanantaina aloittivat kevään viimeiset yrittäjät. Kevään aikana liiketiloissa on nähty kymmeniä toimijoita erilaisilta aloilta aina oppilaitoksista designliikkeisiin, sähköisiin kulkuvälineisiin ja FightBack-projektiin.

Kevään aikana on ollut erityisen hienoa nähdä, kuinka monipuolisilta aloilta tulevat pienyrittäjät ovat pystyneet luomaan tärkeitä kontakteja yhteisen pop-up-viikon aikana. Yrittäjien välinen yhteistyö on yhä useammin avainasemassa, kun yrittäjät harkitsevat kivijalkaliikkeen perustamista kommentoi Joonas Suominen Turun Nuorkauppakamarista

Hanke on toiminut kevään aikana kahdessa liiketilassa Eerikinkadulla. Toisen liiketiloista omistaa LähiTapiola Varsinais-Suomi. Hankkeen aikana tilassa on toiminut jopa seitsemän yrittäjää samaan aikaan.

LähiTapiola Varsinais-Suomen toimialue on Turku ja sen ympäristökunnat. Paikallisena ja asiakkaiden omistamana yhtiönä haluamme olla vahvasti mukana kehittämässä toimialuettamme ja luoda elinkeinoharjoittajille suotuisa toimintaympäristö. On ollut hienoa olla mukana kevään hankkeessa kommentoi toimitusjohtaja Olli Aakula.

Viimeisellä viikolla nähdään esimerkiksi Hansakorttelin liiketilassa järjestettävät ompelujamit. Viiden päivän työpajassa voi korjata omia vaatteita ammattilaisten ohjauksessa ja ilmaiseksi. Liiketilat löytyvät osoitteesta Eerikinkatu 2 ja Eerikinkatu 17.