Pop-up Turku lähti käyntiin vauhdilla

01.04.2016

Kevään Pop-up Turku käynnistyi maanantaina Turussa. Ensimmäisellä viikolla mukana on 11 yrittäjää, jotka tarjoavat laajan kirjon erilaisia toimialoja ja tuotteita. Kevään aikana hankkeessa tullaan näkemään yhteensä yli 70 toimijaa.

Pop-up-yrittäjät vaihtuvat liiketiloissa viikoittain, jolloin tiedossa on joka viikko tarjolla uutta energiaa, tuotteita ja mielenkiintoisia palveluita. Pienyrittäjille hanke on erinomainen mahdollisuus verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. Tällä viikolla mukana ovat esimerkiksi Suomen Diabeteskauppa ja Rainio Design.

Tom Vorselman perusti Suomen Diabeteskaupan vuonna 2007, jonka verkkokaupan kautta on voinut tilata diabeteksen hoitoon tarvittavia tarvikkeita. –Vorselman kertoo, että hoitoon tarvittavien tuotteiden saanti oli vuonna 2007 vielä verrattain hankalaa. Tarjonta on kuitenkin lisääntynyt vuosien varrella. On kuitenkin hyvä tutustua kaikkiin mahdollisiin hoitokeinoihin, Vorselman lisää.

Rainio Design 3D-tulostaa koruja, joihin Otto Rainio on saanut inspiraation luonnosta.

– Rainio  kertoo, että  aallot, kivet ja kalliot, metsien vihreys ja luonnon muodot luovat designin muotokielen. Luonnon monimuotoisuus yhdistettynä futuristiseen, pelkistetyn moderniin muotoiluun, sitä on Rainio Design. Värikkäät 3D-tulostetut korut ovat esillä Eerikinkatu 2:ssa.

Pop-up Turku toimii tällä hetkellä kahdessa liiketilassa. Pop-up Garden toimii osoitteessa Eerikinkatu 2. Toinen liiketila sijaitsee Hansakorttelissa, jossa nähdään kevään aikana Käsityökorttelin yrittäjiä, sekä muita toimijoita.

Haku liiketiloihin on edelleen auki osoitteessa www.popupturku.com Tilaa voi hakea sähköisellä lomakkeella. Pop-up Turku jakaa liiketilaa toimijoiden käyttöön enintään seitsemän päivän ajaksi ilman vuokrakustannuksia.