Kiitos aurinkoisesta piknikpäivästä!

Kaupunkipiknik järjestettiin lauantaina 10.6.2023 Turun keskustan alueella.

Pääohjelma-alueena toimi Turun Kauppatori ja lisäohjelmaa tarjosi pääkirjasto. Palaa aurinkoisiin tunnelmiin alempana tapahtuman kuvagalleriassa!

Turun kaupunginkirjasto järjesti erityisesti lapsille suunnattua ohjelmaa ja esimerkiksi lastenmusiikkiorkesteri Päistikka esiintyi pääkirjaston sisäpihalla. Myös katuliidut ja saippuakuplakoneet olivat kovassa huudossa!🎉

Tapahtuman toteuttajana toimi Turun Nuorkauppakamari yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Lahjoitus operaatio ruokakassille

Lahjoitimme jokaisesta ennakkoon Woltin kautta tilatusta piknik-annoksesta 2 euroa ja jokaisesta perheannoksesta 6 euroa suoraan Operaatio Ruokakassille! Yhteistyöravintoloiltamme olivat Vinho, Taco Nito, Kahvila Tori-Otava ja Pikniks.

SANDVIKIN KAUHALOUNGE

Turussa kuljetus- ja lastauslaitteita maanalaiseen kaivostoimintaan suunnitteleva ja valmistava Sandvik toi kauppatorille näyttävän kauhaloungen!

Piknikeväät nautittiin lastauskoneen, eli tuttavallisemmin ”lastarin”, kauhan sisällä säkkituolilla.

Tutustu Sandvikiin!

DBTL

Down by the Laituri -festivaalit juhlitaan Turun Tuomiokirkkotorilla ja Brahenpuistossa torstaista lauantaihin 27.–29.7.2023!

FACEBOOK-TAPAHTUMA

Tägää meidät somessa #kaupunkipiknik ja #kaupunkipiknikturku, niin voimme jakaa hyvää fiilistä Turun Nuorkauppakamarin sosiaalisen median kanavissa!

Kuvagalleria

[smartslider3 alias=”kaupunkipiknik”]

Yhteistyössä