A-aluevuosikokous Turussa 2.3.2024

18.12.2023

Tervetuloa Suomen Nuorkauppakamareiden A-alueen vuosikokoukseen Turkuun 2.3.2024

Turun Nuorkauppakamarilla on ilo ja kunnia saada juuri sinut mukaan Turussa järjestettävään A-aluevuosikokoukseen! Uudenkarhea kauppatoriympäristömme on jo itsessään näkemisen arvoinen puhumattakaan kokoushotellina toimivasta torin laidalla sijaitsevasta Scandic Hamburger Börssistä. Lisätietoja majoituksesta, ohjelmasta ja koulutuksista löydät nettisivuiltamme osoitteesta https://uusiaika2024.fi.

Tilaisuuden pääpuhujat

Pekka Hyysalo, FightBack

Kun taistelu rankingsijoituksista vaihtui taisteluun hengestä, arvotkin menivät uusiksi. Alkoi FightBack – taistelu takaisin elämään. FightBackistä kehittyi myöhemmin brändi ja Pekalle uusi elämäntehtävä. FightBack-asenne tsemppaa päävamman saaneita sekä muita haasteellisissa tilanteissa olevia

Anna Lundén, liikkeenjohdon konsultti & väitöskirjatutkija

Anna Lundén on monikansallisten pörssiyritysten kasvatti, jolla on perheyrittäjän juuret ja sydän. Hän puhuu vuosikokouksessa aiheesta “Johtajat tulevaisuudentekijöinä: Miksi tulevaisuusorientaatio on tärkeää”.

Lippueamiraali Jukka Anteroinen

Suomen Merivoimien esikuntapäällikkö ja sotatieteiden tohtori. Anteroinen on aiemmin toiminut mm. Rannikkolaivaston komentajana sekä Puolustusvoimain operaatiokeskuksen päällikkönä ja kehittämisalan johtajana Pääesikunnan tutkimus- ja kehittämissektorilla. Meriupseeriksi hän valmistui vuonna 1992.

MITÄ: Suomen Nuorkauppakamareiden A-alueen vuosikokous 2024
MILLOIN: 2.3.2024
MISSÄ: Hotel Scandic Hamburger Börs, Turun keskustassa
KENELLE: Suomen Nuorkauppakamareiden jäsenille, koejäsenille, kunniajäsenille, senaattoreille ja Finland Foundation -lahjoittajille.