#
Strategia!-koulutus

Strategia! -koulutuksessa opitaan luomaan strategiaa ja ymmärtämään, miten strategian avulla voidaan suunnitella toimintaa useaksi vuodeksi eteenpäin. Koulutus auttaa osallistujaa kehittämään strategista ajattelua vaativia johtajuustaitojaan, joita tarvitaan myös työelämässä ja henkilökohtaisessa kasvussa. Koulutukseen osallistuneet pystyvät tukemaan oman yhdistyksensä toiminnan kehittämistä ja tavoitteellista toimintaa. SNKK:n strategian tavoitteena on vauhdittaa jäsenten menestystä työelämässä. Strategia!-koulutus on yksi keino antaa lisäpotkua omalle työuralle ja kehittää omia johtamistaitojaan. Rikkomalla oman ajattelun rajoja ja kokeilemalla uutta autamme nuorkauppakamarilaisia kehittymään työssään ja työelämässä paremmiksi.

Perinteisesti kamarit ovat valinneet 1-­2 osallistujaa Strategia!­-koulutukseen. Nyt kannattaa ilmiantaa kiinnostus osallistumiseen oman kamarin hallitukselle­. Mikäli kamarisi paikat ovat täynnä, voit ilmoittautua myös oma-aloitteisesti Strategia!-gastiksi! Kaikille halukkaille pyritään saamaan paikka laivasta - Viikonlopun hinta 195€ - Ship Ship Hooray!

Ilmoittaudu!
#
Ship Ship

Hooray!

S/s Bore

Strategia!­-viikonloppua siivittää vanhan risteilyaluksen charmi ja tunnelma. S/s Bore valmistui aikoinaan vuonna 1960 Ruotsin Oskarshamnissa. Museolaivan sijainti Aurajoessa Forum Marinumin edustalla on ihanteellinen.

Bussi nro 1 lentokentältä kauppatorin kautta kulkee Linnankatua pitkin ja omalla autolla saapuville löytyy maksutonta paikoitustilaa Forum Marinumin piha­alueelta. Pysäköintiluvan saa Boren vastaanotosta.

Pääkouluttaja

"Ihan uskomaton olo viikonlopun Strategia!­-koulutuksen jäljiltä. Se, että saa olla mukana jossain tuollaisessa on yksinkertaisesti.... huikeaa! Siistiä! En tiedä onko sille edes sanoja. Mutta sen osaan sanoa, ettei kevään matka ja tuo viikonloppu unohdu minulta koskaan."

Pääkouluttajamme Miika Monosen tunnelmat viime vuoden Startegia! koulutuksen jäljiltä. Tule mukaan unohtumattomaan Strategia!­-2019 matkaamme!

Murhamysteeri

Strategia!-koulutus huipentuu lauantai­ illan murhamysteeri­-illalliseen.

S/s Bore toimii päänäyttämönä murhamysteerille. Kuka onkaan todennäköisin murhaaja? Kaikille Strategia!-koulutukseen osallistuville jaetaan etukäteen kieltolain henkinen identiteetti, jonka mukaista pukeutumista noudatetaan koko viikonlopun ajan. Heittäydytään kunnolla!

Suomen kaunein kaupunki, erinomainen kouluttaja, hyvä ruoka ja juoma sekä iloisten ystävien läsnäolo.

Ilmoittaudu!